zuid-holland & zeeland

Eigenaar van een jong talentvol sportpaard en op zoek naar een geschikte ruiter? Een jonge talentvolle amateurruiter op zoek naar een jong talentvol paard om te kunnen trainen voor een eigenaar? Dan is Eigenaar zoekt ruiter het project voor jou! Een fokker/eigenaar ontmoet altijd een aantal ruiters. Op die manier kan hij/zij zelf kiezen welke ruiter het beste past bij zijn/haar situatie. Alle afspraken worden in een overeenkomst vastgelegd en periodiek geëvalueerd. Ruiters die succesvol worden gekoppeld aan een sportpaard kunnen rekenen op ondersteuning met instructie door een gerenommeerde instructeur. De trainingen vinden tweewekelijks plaats en worden gesponsord door de Stichting Capelse Manege, onze samenwerkingspartner voor jong talent.

contact

Stuur ons een e-mail of bel met Gerard op 06-20407657. Je kunt ook één van de formulieren invullen:


Aanmelden eigenaar

Aanmelden ruiter

sponsors & partners

Instructie van onze ruiters wordt aangeboden door:

logo SCM-fonds ruitersport
logo Horses in hands

Wilt u uw bedrijf regionaal aan ons verbinden? We horen graag van u! Stuur een e-mail of vul het formulier in.

gerard
gerard van den nieuwendijk

coördinator

Fokker van dressuurpaarden waaronder Kyralena N. Ik ben ook nog regelmatig actief met onze 20-jarige keur sportmerrie Tender.

anton
Anton van Reedt Dortland

co-coördinator

Ik studeer aan de Universiteit Leiden. Daarnaast train ik de ruin Gryco en de merrie Kyralena N en geef regelmatig dressuurles. Ik ben als manager Jeugd actief binnen de KNHS-ZH.

lisanne
Lisanne Meijer

teamlid

Ik ben een hobbyfokker en heb passie voor fokkerijzaken. Met mijn ruin doe ik enthousiast mee aan dressuurwedstrijden.

siebren
siebren dekker

teamlid

Op mijn 4e zat ik al op een pony. Ik heb NHB Deurne gedaan en ben inmiddels voor me zelf begonnen. Een droom die nu uitkomt.

eveline
Eveline van den Nieuwendijk

teamlid

Al van jongs af aan heb ik een passie voor paarden. Vanuit het rijden is de belangstelling ontstaan voor de fokkerij met als resultaat het jaarlijks fokken van enkele beloftevolle veulens.