Overijssel

In Overijssel is Eigenaar zoekt Ruiter momenteel nog aan het opstarten. Met een enthousiast team hopen we op korte termijn fokkers en eigenaren met ruiters en amazones in verbinding te brengen zodat mooie samenwerkingen kunnen ontstaan. Wil je je aansluiten bij het team Overijssel? Stuur vooral een mail met je motivatie! Laten we samen de paardensport in onze mooie provincie nog verder brengen.

contact

Stuur ons een e-mail of vul een formulier in:


Aanmelden eigenaar

sponsors & partners

Wilt u uw bedrijf regionaal aan ons verbinden? We horen graag van u! U komt als partner in elk geval op deze pagina terecht met bedrijfsnaam, logo en link naar uw website.

Stuur een e-mail of vul het formulier in.

Arjen
Arjen Lammersen

coördinator

Zelfstandig ondernemer met een grote passie voor mensenwerk, natuurbeleving en paarden.

Anita
Anita Bolkesteyn

teamlid

Samen met mijn zoon als fanatieke ruiter hebben we meerdere zelf opgeleide pony’s en nu paard met succes uitgebracht in de springsport. Ik zou graag mijn steentje willen bijdragen aan het matchen van talent om zo ook de paardensport toegankelijker te maken.

Lorraine
Lorraine Böhms

teamlid

Jarenlang heb ik pony's beleerd voor de koets en deze uitgebracht op wedstrijd. Tegenwoordig actief aan het rijden met mijn paard Kenzo. Hoop in de toekomst met Gelderse paarden te fokken.