Noord-Brabant

Wij zijn een team van 6 enthousiaste vrijwilligers en zetten ons in voor de Brabantse fokkers/eigenaren en ruiters. Het doel van ons programma is om kleinschalige (hobby)fokkers van pony’s en paarden en de amateurruiters binnen de disciplines dressuur, springen en eventing met elkaar te matchen. Op deze manier krijgen fokkers/eigenaren de kans hun paard/pony in de sport uit te brengen en krijgen talentvolle ruiters en amazones de kans om fijne paarden en pony's te rijden. Als regioteam zorgen wij ervoor dat de juiste matches ontstaan én dat afspraken zwart op wit worden vastgelegd in een juridisch document. Maandelijks hebben wij contact om het proces te evalueren en waar nodig bij te sturen. Op deze manier hopen wij dat het programma aan ieders verwachting voldoet. Wij hebben veel zin om aan de slag te gaan voor de Brabantse fokkers/eigenaren en ruiters!

contact

Stuur ons een e-mail! Je kunt ook een aanmeldformulier invullen:

Aanmelden eigenaar

Aanmelden ruiter


gera
gera brands

coördinator

In mijn jeugd ben ik besmet met het paardenvirus. Eerst als fanatiek ruiter en sinds jaren als kleine NRPS ponyfokker en mede-organisator van paardensportevenementen. Ik geniet nog dagelijks van pony's, paarden en de sport.

erwin
erwin van de pasch

matchmaker

Ik ben zelf ruiter geweest vanaf mijn 11e jaar, gereden tot de klasse Z springen, daarna mijn dochter geholpen bij de pony's tot ZZ en nu paarden Z.

marloes
Marloes van Roosmalen

ondersteuning matchmakers

Vanaf kind af aan heb ik altijd gereden, Toen ik 18 jaar oud was ben ik gestopt met rijden en ben ik me samen met mijn ouders in gaan zetten voor de ponyfokkerij.

Placeholder image
Trudy van Zutphen

matchmaker

Ik ben 15 jaar actief geweest in de paardensport en de laatste 10 jaar begeleid ik m'n dochter die met haar pony's dressuur rijdt.

evy
evy kras

secretaris

Ik ben sinds 2020 Secretaris van Eigenaar zoekt ruiter Noord-Brabant en full time werkzaam bij de ZLTO als Bedrijfsadviseur. In mijn vrije tijd ben ik actief in de springsport.

Heidi
heidi van de geijn

matchmaker

Ik heb samen met mijn gezin een stal genaamd VDG Stables, waar wij paarden en pony's zadelmak maken.

sponsoren