Noord-Nederland

Initiatiefnemer Doede Santema heeft de handen ineen geslagen met een aantal andere enthousiaste mensen, waaruit de werkgroep Noord-Nederland is ontstaan. Noord-Nederland beslaat de regio’s Friesland, Drenthe, en Groningen. Het doel van ons programma is om optimale matches te maken tussen paarden/pony`s van verschillende stamboeken en ruiters/amazones in de diverse disciplines en op elk niveau! We hebben onder andere door het houden van een enquete onder eigenaren uit onze regio's, het programma goed kunnen afstemmen op de wensen en behoeftes. Door op een bedachtzame en kritische manier paarden en pony’s te koppelen aan passende ruiters/amazones, die op hun beurt worden begeleid door professionals, is er een mooi programma ontstaan. Wij spelen voor eigenaren en ruiters een duidelijke adviserende en faciliterende rol. Bezoek onze website www.eigenaarzoektruiternoordnederland.nl en volg ons op social media!

contact

Bezoek onze website of stuur ons een e-mail!instagram-logo
doede
doede santema

bestuursvoorzitter

Fokker van Welsh en KWPN hengsten, elite merries en Grand-Prix paarden. Initiator en bestuurslid van het project Mei Grand-Prix nei Grand Prix. Samen met o.a. mijn dochter brengen we thans paarden en een pony uit in de sport.

catja
Catja Beers

bestuurslid Friesland

Dressuuramazone, kleinschalige fokker van dressuurpaarden en KNHS-bestuurslid. Het is ontzettend leuk om zowel een paard als ruiter/amazone blij te kunnen maken. Daar leent Eigenaar zoekt Ruiter zich perfect voor!

sjouke
Sjouke Duinstra

bestuurslid Friesland

Enthousiaste kleine fokker van dressuurpaarden. Mijn doel is een paard te fokken voor het hoogste niveau in de sport. Omdat fokkerij en sport hand in hand moeten gaan, heb ik mij beschikbaar gesteld voor dit project.

kim
kim jacobi

bestuurslid Friesland

Grand Prix amazone, instructrice en voorzitter van de fokvereniging in onze regio. Samen met mijn man fokken we kleinschalig dressuurpaarden. De samenwerking tussen fokkerij en sport is heel belangrijk. Daar draag ik graag aan bij!

nella
nella bijlsma

bestuurslid Friesland

Ik heb mijn eigen trainings- en sportstal voor het opleiden van springpaarden. Ik geef les en clinics en ben jurylid bij KWPN en KFPS. Het mooiste is dat de juiste combinaties worden gevormd.

sonja
Sonja Rasenberg

bestuurslid Drenthe

Wij fokken NRPS pony's en mijn dochters rijden internationaal eventing. Ik ben namens Overijssel lid van het KNHS eventingforum. We hebben zelf al mooie successen behaald met het rijden voor eigenaren!

maaike
maaike slootweg

bestuurslid Drenthe

Ik leid paarden op en begeleid en amazones en ruiters. Het is fantastisch als je de kans krijgt bij eigenaren op kwaliteitsvolle paarden en pony’s te rijden. Dit is absoluut een motivatie voor mij om me in te zetten voor dit project.

helen nhp photo
helen de koning

bestuurslid Groningen

Instructeur H3, Jurylid IZ + Teamdressuur, vice-voorzitter KNHS regio Groningen. Recentelijk 3 jaar op rij Nederlands Kampioen Kür op Muziek met mijn ponyteam. Ook ben ik verbonden aan Indoor en Outdoor Tolbert.

niesette
niesette haringsma

bestuurslid Groningen

Onder stalnaam NL Stables fokken we dressuurpaarden. Ik heb zelf internationaal dressuur gereden, daarnaast ben ik instructrice, ZZ-Licht jurylid en als bestuurlid KNHS Friesland verantwoordelijk voor alle jeugdzaken.

sponsoren


dienstverleners