noord-holland

We zijn als regio met veel enthousiasme van start gegaan en de eerste matches zijn al gemaakt! Gezien de achtergrond van het team hebben we vooral ervaring met dressuur en springen, maar we staan open voor het maken van alle mogelijke matches! Het gaat erom de juiste personen bij elkaar te brengen. Als er een match is gemaakt vinden wij het belangrijk dat de eigenaar en ruiter goede afspraken met elkaar maken en deze (kort) op papier zetten, de missie van EzR indachtig. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

contact

Stuur ons een e-mail of vul een formulier in:

Aanmelden eigenaar

Aanmelden ruiter

partners

Wilt u uw bedrijf regionaal aan ons verbinden? We horen graag van u! U komt als partner in elk geval op deze pagina terecht met bedrijfsnaam, logo en link naar uw website. Stuur een e-mail of vul het formulier in.

renske
Renske Oudshoorn

coördinator

Ik train elke dag mijn KWPN prachtmerries Chakira, Faykira en Lukira en geef daarnaast graag les als ORUN instructeur dressuur & springen aan kinderen en volwassenen.

simone
Simone van Wijngaarden

matchmaker

Ik train fulltime dressuurpaarden voor eigenaren. Daarnaast ben ik instructrice, jurylid en Grand Prix amazone. Samenwonend en moeder van een zoon en dochter.

Clementine
Clementine le Coultre

matchmaker

Dressuuramazone met een enorme passie voor de gehele paardensport. Met mijn jarenlange ervaring als ruiter voor eigenaren vind ik het geweldig om mij in te zetten voor dit initiatief.

Gitte
Gitte Cappelle-Brienen

social media

Met een dochter die zeer fanatiek dressuur rijdt en eigen paarden, voel ik me zeer betrokken bij de paardensport. Een bijdrage leveren aan dit programma past dan ook precies in mijn straatje!