Gelderland & Flevoland

Talentontwikkeling voor iedereen, daar gelooft team Gelderland in. Het team ondersteunt eigenaren in het vinden van de juiste match waarbij zij (desgewenst) de verdere ontwikkeling van paard/pony én ruiter monitort. Voor de juiste match wordt de omschrijving van een beschikbaar paard/pony op social media geplaatst waar ruiters op kunnen reageren. Tevens beschikt het team over een uitgebreid bestand met talentvolle ruiters. Ook de regio Flevoland valt (voorlopig) onder onze verantwoordelijkheid. Wil je een regioteam opzetten in Flevoland? Graag! Neem dan contact op met het landelijke team.

contact

Stuur ons een e-mail of vul een formulier in:

Aanmelden eigenaar

Ruiters kunnen zich niet aanmelden, maar kunnen de social media in de gaten houden en reageren op aangeboden paarden en pony’s.

instagram-logo

sponsors & partners

Wilt u uw bedrijf regionaal aan ons verbinden? We horen graag van u! U komt als partner in elk geval op deze pagina terecht met bedrijfsnaam, logo en link naar uw website.

Stuur een e-mail of vul het formulier in.

marcel
marcel counotte

coördinator

Docent Paardensport & -houderij, cursusleider KNHS instructeursopleidingen en ORUN examinator. Daarnaast heb ik een pension-/trainingsstal.

Charlotte
Charlotte Elsendoorn

teamlid matching & sponsoring

Ruim 40 jaar passie in de paardensport. Eigenaar kleine handel - en trainingstal. De match moet goed zijn tussen paard en ruiter, dan pas kan je presteren, plezier hebben en het paard goed opleiden.

Julia
julia de vries

teamlid communicatie & media

Er is genoeg talent en met dit programma wil ik eigenaren en ruiters overtuigen dat er absoluut een match te vinden is voor hun ambities.