Het regionieuws van

Zuid-Holland

De werkgroep “Eigenaar zoekt ruiter” Zuid-Holland staat in de startblokken!!


Mede door het gebrek aan ruimte in Zuid-Holland komen er steeds minder kleine fokkers; bovendien is het financieel lastig een paard op te leiden en uit te laten brengen in de sport. Veel getalenteerde ruiters/amazones, die niet over de financiële middelen beschikken om een talentvol paard te kunnen kopen, willen deze wel graag opleiden voor de sport.

 

Een aantal enthousiaste paardenliefhebbers heeft een werkgroep samengesteld dat naast het bestaande project “Fokker zoekt ruiter” zich nu tevens sterk maakt voor het landelijk project “Eigenaar zoekt Ruiter”.

 

In een door ons aangeleverde matchingovereenkomst trachten wij de ideale match tussen fokker/eigenaar van het paard en ruiter te maken.

De eerste ruiters en fokkers hebben zich reeds aangemeld!

 

De komende maand gaan we de 1e matches maken en een Pilot starten!

Bent u fokker in Zuid Holland en op zoek naar die getalenteerde ruiter om uw fokproducten op de kaart te zetten meld u aan en er wordt persoonlijk contact met u opgenomen!

Heeft u problemen met het online invullen of wilt u een afspraak maken om uitgebreid geïnformeerd te worden dan kunt ook telefonisch contact opnemen met: Gerard van den Nieuwendijk 0620407657

Copyright © Alle rechten voorbehouden